bg

Kookclub : November 2017

voorgerecht : Aubergine ,Scampi

 Aubergine in fijne reepjes snijden .Leg ze op de plank,p&z bestrijk met gehakte gedroogde tomaten,geraspte kaas, oprollen, tandenstoker door bloem,eiwit en daarna in chapelure met gehakte noten. 
saus : heel fijn echalot snijden, teentje look, 1 rode paprika, stukje chili, room en alles mixen
bak de rolletjes in olijfolie,scampis bakken (kort) en goed gekruid . In de oven 230° 5 min. 
Dresseer op warm bord met een beetje rucola eronder 
 
Ingredïenten:
1 aubergine, gedroogde tomaten, geraspte kaas, gehakte notenn
voor de saus :
1 echalot,teentje look, paprika,stukje chili,room 
scampis ,rucola sla 

 

Hoofdgerecht : Hazerug /Fazant

verse kroketten maken 
Snij groene kool heel fijn, opstoven met ajuin, p&z ,boter onder deksel en op het laatste gerookte spekblokjes erbij 
Peertjes schillen , opzetten in rode wjn & honing 
hazerug of fazant aankleuren 
bij de hazerug mosterd ,ajuin en meebakken in de pan. 
5 min. in warme oven, pan deglaceren met bouillon +room en saus mixen 
 
Ingrediënten :
groene kool, ajuin, spekblokjes, peertjes rode wijn, honing, 
verse kroketten 

 

Nagerecht : Bavarois Chocolade

 25 cl melk, 200gr suiker,opkoken, chocolade,eierdooiers en gelatinebladeren mixen en laten afkoelen. 

Mascarpone en opgeklopte room mengen 

alles mengen en in glazen opvullen, laten opstijven in frigo  
 
Ingrediënten : 
25 cl melk,200 gr suiker,200 gr chocolade,4 eierdooiers,3 gelatinebladeren ,250 gr mascarpone, 250 gr opgeklopte room 

 

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
1 Nacht genieten met Halfpension
  • Prijs arrangement voor 2 personen 
  • Welkomsdrankje en alle toeristische informatie 
  • Ontbijt met tal van streekspecialiteiten 
  • Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien
  • Marktmenu ( tapasplank met luxe visspecialiteiten,hoofdgerecht Vis ) Vlees op aanvraag