Kookclub : November 2017
voorgerecht : Aubergine ,Scampi
Aubergine in fijne reepjes snijden .Leg ze op de plank,p&z bestrijk met gehakte gedroogde tomaten,geraspte kaas, oprollen, tandenstoker door bloem,eiwit en daarna in chapelure met gehakte noten. saus : heel fijn echalot snijden, teentje look, 1 rode paprika, stukje chili, room en alles mixen bak de rolletjes in olijfolie,scampis bakken (kort) en goed gekruid . In de oven 230° 5 min. Dresseer op warm bord met een beetje rucola eronder |
Ingredïenten: 1 aubergine, gedroogde tomaten, geraspte kaas, gehakte notenn voor de saus : 1 echalot,teentje look, paprika,stukje chili,room scampis ,rucola sla
|
Hoofdgerecht : Hazerug /Fazant
verse kroketten maken Snij groene kool heel fijn, opstoven met ajuin, p&z ,boter onder deksel en op het laatste gerookte spekblokjes erbij Peertjes schillen , opzetten in rode wjn & honing hazerug of fazant aankleuren bij de hazerug mosterd ,ajuin en meebakken in de pan. 5 min. in warme oven, pan deglaceren met bouillon +room en saus mixen |
Ingrediënten : groene kool, ajuin, spekblokjes, peertjes rode wijn, honing, verse kroketten
|
Nagerecht : Bavarois Chocolade
25 cl melk, 200gr suiker,opkoken, chocolade,eierdooiers en gelatinebladeren mixen en laten afkoelen. Mascarpone en opgeklopte room mengen alles mengen en in glazen opvullen, laten opstijven in frigo |
Ingrediënten : 25 cl melk,200 gr suiker,200 gr chocolade,4 eierdooiers,3 gelatinebladeren ,250 gr mascarpone, 250 gr opgeklopte room
|
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
1 Nacht genieten met Halfpension
- Prijs arrangement voor 2 personen
- Welkomsdrankje en alle toeristische informatie
- Ontbijt met tal van streekspecialiteiten
- Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien
- Marktmenu ( tapasplank met luxe visspecialiteiten,hoofdgerecht Vis ) Vlees op aanvraag